tag:blogger.com,1999:blog-2665626433743762100.post787808750374126928..comments2022-04-07T12:17:09.397-07:00Comments on Sokerihuurre: Suklaa-hasselpähkinämoussekakkuAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/05060435913045537509noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2665626433743762100.post-34994024698330525622012-10-21T11:24:10.652-07:002012-10-21T11:24:10.652-07:00Jeps nuo olivatkin jo tiedossa, joskus vaan.. noh,...Jeps nuo olivatkin jo tiedossa, joskus vaan.. noh, ehkä vaan laiskottaa? :D hehe. Mutta tottahan se on, että tuollaset pikkujutut vaikuttaa kokonaisuuteen. Tuosta liotusajasta en tiedä, oma konditoriaopettajani muistaakseni joskus puhui seitsemästä minuutista. Toisaalta enpä tiedä kaupasta ja tukusta ostettavien eroista. Itse oon kokenut, että tuo 5 min riittää. :) Mitähän mahtaa tapahtua siinä 6 minuutin lisäyksessä?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05060435913045537509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2665626433743762100.post-66395797216474904832012-10-21T01:21:42.271-07:002012-10-21T01:21:42.271-07:00Pienenpieni vinkki; myös irtopohjavuoan reunat kan...Pienenpieni vinkki; myös irtopohjavuoan reunat kannattaa vuorata leivinpaperiliuskoilla, jotka on voideltu öljyllä (: Näin reunasta tulee siisti ja tasainen. Jos ei tule, pyöräytä reunat sileiksi kuumassa vedessä lämmitetyllä (kuivatulla) paletilla/lastalla. <br /><br />Ja jos nyt vielä pilkkua alkaa viilaamaan, niin liivatelehtien optimaalinen liotusaika on 11 minuuttia : D Iidahttps://www.blogger.com/profile/16331767137749762713noreply@blogger.com