sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pullakranssi





















































Vaihdoin letitystaktiikkaa, ja kranssi onnistui tätä harjoitusversiota paremmin. Tämä kranssi on letitetty neljällä säikeellä 2,5dl taikinasta. Letitettäessä on tärkeintä saada säikeet tasapaksuiksi, tarpeeksi pitkiksi, ja letittää pitko tai kranssi mahdollisimman siististi ja huolellisesti. Pullataikinan ohje on otettu suoraan jauhopussista. Kranssi- ja pitkotaikinoihin saa lisätä hieman enemmän jauhoja, kuin muihin pullataikinoihin.

2 kommenttia:

  1. Komea pullakranssi! Itseltäni jää usein taikina niin löysäksi, että pullapitkot vaan leviävät...;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Tää on näitä lajeja, mitkä näyttää helpolta tehdä, mut missä onkin yllättävän monta seikkaa mitkä voi mennä pieleen. Pakko vielä sanoo, et oon sun blogin suuri ihailija, joten kehut sieltä suunnalta lämmittää! :)

    VastaaPoista