Tällä kertaa kakusta muistettiin ottaa kuva vasta hetkeä ennen tarjoilua - | kännykän kameralla |
Tämän kakun kokoamiseen oli aikaa vain tunti, mikä näkyy esimerkiksi marsipaanin ryppyisenä reunana. Vaikka pohja ja koristeet oli tehty etukäteen, ei tuo tunti meinannut millään riittää täytteen tekemiseen, täyttämiseen ja kivikovalta tuntuvan marsipaanin kaulimiseen ja asetteluun. Ihan tarjoilukelpoinen siitä kuitenkin tuli :)
Täytteenä kakussa on sama mokkakreemi kuin tässä käpykakussa ja lisäksi vadelmamarmeladia. Sokerikakkupohjan ohjeessa on vielä vähän parantamisen varaa, joten en anna sen ohjetta vielä. Päällä marsipaania, marsipaaniruusut, suklaata ja vadelman lehtiä. Kostutus rommiaromilla maustetulla sokerivedellä.
Kaunis kakku!! hyvin oot onnistunut kiireestä huolimatta!
VastaaPoistaKiitos!! Taitavan leipurin suusta kehut kuulostaa aina kaks kertaa paremmilta! :)
PoistaKaunis!! :)
VastaaPoistaKiitos!! :)
VastaaPoista