maanantai 4. maaliskuuta 2013
Mud cake
Tein pitkästä aikaa mutakakkua: tällä herkuttelimme italialaiskämppiksen läksiäisissä. Mikäli haluat kakusta kiinteämpää kuin kuvassa oleva pala, pidä kakkua uunissa vähintään 25 minuuttia. Oma kakkuni kypsyi 200 asteessa 20 minuuttia.
Tarvitset:
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200g voita
150g tummaa suklaata
Tee näin:
1. Sulata suklaa ja voi.
2. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe.
3. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
4. Lisää vaahtoon vuorotellen jauhoja ja voi-suklaa -seosta. Sekoita.
5. Paista jauhotetussa 24cm irtopohjavuoassa 20-25min 200 asteessa.
Irrota kakku täysin jäähtyneenä ja nauti vaniljajäätelön kanssa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam! Just tuollaista mutakakun pitääkin olla!
VastaaPoista-Heini
Joo toi 20min oli kyllä sopiva aika uunissa! Varsinkin yön jääkaapissa vietettyään kakku oli vielä parempaa koostumukseltaan. :) Aina vähän jännittää paistaa mutakakkua, ettei tuu liian kypsää vaan sopivan mutaista :D
VastaaPoistaen oikeesti kestä ku sulla on nii ihania ohjeita täällä D: kuolaan vaan aina näille kuville :D
VastaaPoistaOii ihana saada tämmönen kommentti :) Kiitos tästä!
Poista