sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sly 25 - tammikuu ja texmex-salaattiPääsinpäs vihdoin hakemaan sly25-kierroksen viimeisen paketin postista eilen, ja huh, paketti oli valtavan kokoinen ja sisältö jälleen tosi runsas! Parini oli laittanut vielä erikseen geishan ja tuoksutuikut synttäripakettiin <3 synttärit olivat torstaina, joten avasin lahjapaketin samantien. Kiitos synttärimuistamisesta! (avasin geishalevyn juuri ja se on jo nyt puoliksi syöty...)
Parikseni paljastui Kirsi-Riksi Kirsi-Riksi taikoo -blogista. Kiitos sinulle aivan ihanista ja täyteläisistä paketeista, jokainen paketti on ollut tosi loistava ja osuva, ja vielä erittäin suurikin!! :)
Tammikuun paketissa oli:
-ruishiutaleita (olenkin tässä taas aloittamassa terveellisempää elämää :))
-seesaminsiemeniä
-suolaa
-mustapippuria
-vaaleanpunaisia servettejä
-aurinkokuivattuja tomaatteja (namnamnam!)
-kuivahiivaa (justiinsa mietin, että on se kumma kun tätä kuluu niin paljon! Hyvä, että tuli taas täydennystä :D)
-synttäripaketeissa tuoksukynttilöitä ja geisha-levy <3
-namin kuuloiset ohjeet naan-leipiin, aurinkokuivatulla tomaatilla ja juustolla maustettuihin rinkeleihin, kinkku-paprikamuffineihin ja ruis-karpalosämpylöihin. Nämä menevät taatusti kokeiluun! :)

Olen ollut tosi kiireinen opiskelujeni takia, joten blogin päivittäminen on vähän jäänyt hunningolle. Tein kuitenkin Kirsi-Riksin lähettämällä ohjeella texmex-salaattia uudenvuodenjuhliin, ja hyvää oli! Tässä hätäisesti kuvattua todistusaineistoa:Ohjehan on tietysti tällä hetkellä "siellä toisessa kotona", joten tarkkaa reseptiä en voi nyt jakaa. Salaattiin tuli muistaakseni ainankin paprikaa, kanaa taco-mausteella maustettuna, hunajamelonia, ananasta, jotakin salaattia ja punasipulia. Päälle ripottelin vielä nachoja (näköjään kuvaamisen jälkeen).
Kiireiden takia jätin seuraavaan sly-kierrokseen ilmoittautumisenkin väliin, vaikka oli kyllä tosi hauskaa ja jännittävää olla mukana! Toukokuussa kiireiden pitäisi olla jo hellittänyt, joten ehkä silloin hyppään taas leikkiin mukaan. :)

7 kommenttia:

 1. Ihanan runsaan paketin olet saanut ja ohjeetkin kuulostavat hyviltä =) Myöhästyneet onnittelut! Salaatti näytää ihanan raikkaalta.

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet synttärionnittelut! Olen samaa mieltä kanssasi: Kirsi-Riksi oli koonnut runsaan paketin. Itsekin olen välillä pitänyt taukoa SLY-kierroksilla, kun kiireitä pukkaa...sitten on taas ah, niin ihanaa palata takaisin,,,

  VastaaPoista
 3. Mukavan runsas paketti ja myöhästyneet onnittelut!!!

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnitteluni !
  Olin laittanut kalenteriini jo joku kuukausi sitten huutomerkin, mutta huomaan nyt, ettei tällainen vuosia käyttämäni merkintä olekaan enää tae siitä ettei asiat unohdu!? Pitänee keksiä uusi tapa Ü.

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille leipuriystävät! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan runsas paketti! Ja oikein paljon onnea näin jälkikäteen! :)

  ~ SLY25 emo

  VastaaPoista
 7. Kiitos vaan itsellesi edellisestä kierroksesta. :) Sulle oli mukava koota paketteja ja mukava kuulla, että olivat mieleisiä ja että lähettämiäni ohjeitakin on kokeiltu. :)

  VastaaPoista