torstai 19. syyskuuta 2013

SLY 24 - Syyskuun paketti

  Tällaisia hauskoja juttuja sain syyskuun Sly-paketista! Suoraan sanottuna en voi kuin ihmetellä, miten joku voi tuntea mun maun näin hyvin pelkän kyselylomakkeen perusteella, johon kirjaamiani vastauksia jälkeenpäin luettuani pidän vähän hätäisesti väsättynä. :D Aivan mahtava paketti taas! Ruskan värisessä paketissa oli:
-Vihreitä paperipillejä. Nää oli ehdottomasti mun lempparit! En vielä tiedä mihin raaskin näitä käyttää kun ovat niin kivoja.
-Vihreää ja oranssia sokerimassaa. Näitä tarvii aina. :)
-Hauskan mallisia servettejä
-Lehtimuotti
-Oransseja sokerikuulia
-Pussinsulkijoita. Näitä en ookaan ennen kokeillut!
-Hauskan näköinen kasaan menevä juttu, joka ilmeisesti on pieni lävikkö. Ainakin sen käyttötarkotuksen sille keksin! :D
-Ylisöpöt sieni- ja omenapiparimuotit <3
-Reseptit kahteen erilaiseen sienipiirakkaan, sekä liha-hernemurekkeeseen sieni-juustotäytteellä.
-Mukava kirje Slyltäni. :)

Myös paketin hakemiseen postista liittyy pieni tarina.
Laskeskelin, että mikäli kaikki paketit ovat lähteneet ajoissa, on minunkin pakettini melko varmasti tänään postissa. En ollut kuitenkaan saanut vielä saapumisilmoitusta, ja olin lähdössä kaupungista viikonlopun viettoon puolilta päivin. Vajaata tuntia ennen lähtöäni laitoin Emolle sähköpostiviestiä, jossa pyysin lähetyskoodia paketin noutoa varten, sillä seuraavan kerran olisin ehtinyt hakea paketin vasta maanantaina! Ja Emo vastasi kuin vastasikin hyvin nopeasti ja tarpeeksi ajoissa viestiini ja ehdin juuri ja juuri hakea paketin ennen viimeisen mahdollisen metron, jolla ehtisin bussiin, lähtöä. Suuret kiitokset runsaasta ja todella mieleisestä paketista parilleni, mutta kiitos myös Emolle nopeasta toiminnasta! Oli hauskaa päästä ihastelemaan paketin sisältöä muutaman tunnin bussimatkan aikana. :)

10 kommenttia:

 1. Voi että ompas ihana paketti =) ja servetit ihanan muotoiset

  VastaaPoista
 2. Kiva, että paketti ehti perille ennen sinun viikonloppua ! Tuumin, että lähdet vasta huomenna.

  Pillejä voit käyttää moniin asoihin....raaski ihmeessä!
  Pussinsulkijat ovat tosi käteviä myös pursotuspussien sulkemiseen, ettei käy hassusti.....niiden väri huusi päästä pakettiin mukaan.
  'Kasaan menevä juttu' tahtoi myös mukaan. Viikolla voit keittää siinä erikseen vihanneksia yhdelle hengelle perunakattilan kupeessa, mutta toimii kyllä lävikkönäkin mainiosti.

  Mukavaa loppukuuta - ensi kuussa 'tavataan' taas!
  slysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun aikataulut nyt on niin vaihtelevat, että mun on välillä itsekin vaikeeta ennustaa niitä. :D Nyt on sellainen kausi, että pääsen usein lähtemään kaupungista jo torstaina, mutta toisaalta saatan joskus jäädä sinne viikonlopun ylikin.
   Pillejä ajattelin käyttää ainakin smoothieissa, joita oon nyt innostunut tekemään. Tuo lävikkö on siis aika monikäyttöinen, kiva! Mukavaa loppukuuta sullekin! :)

   Poista
 3. Olipa ihanaa, että ehdit hakea pakettisi, joka olikin ihanan värikäs!

  t. SLY24 emo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, piristi sateista torstaita ihanasti! Vaikka oisinhan mä sen ehtinyt ensi maanantainakin hakea, mutta silloin olisi jännitys kasvanut suureksi ja postauskin viivästynyt. :D

   Poista
 4. Aivan ihana paketti ja tuotteet niin kauniisti sointuvat väriensä puolesta yhteen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Nuo kaikki olivat vielä kauniisti käärittynä tuohon taustalla olevaan oranssiin silkkipaperiin. :)

   Poista
 5. Upean paketin olet saanutkin! :D

  VastaaPoista