tiistai 15. lokakuuta 2013

Sly 24: lokakuu


Tänään hain ihanan paketin postista. Kerron teille nyt tapahtumista ja tunnelmista pakettia hakiessani, niinkuin parikseni paljastunut nami-hiirikin aina tekee. :)
Oli lokakuinen kylmä iltapäivä ja olin tulossa yliopistolta kotiin. Avasin postilaatikon, ja löysin sieltä saapumisilmoituksen suuresta kirjelähetyksestä. Aloin tehdä fysiikantehtäviäni, sillä olen ottanut valinnaiseksi nanotieteiden perusteet -kurssin. Aloitin tehtävän hakemalla tietoa erilaisista fysikaalisista aparaattoreista, joiden nimiä en edes enään muista; enpä ollut kuullut moisista ennenkään. Luettuani erinäisiä ja eri kielisiä wikipediasivuja aiheesta ja katsottuani muutaman "havainnollistavan" youtube-videon, oli aikaa kulunut taas hirmuisesti, ja mitään lopputulosta en ollut saanut tehtävään. Mieleni lähestyi sitä tiettyä "mikään-ei-suju-enkä-osaa-mitään-miksi-edes-opiskelen-yliopistossa-ja-vielä-jotain-fysiikkaa"-olotilaa. Ennen totaalista romahtamista kannattaa tehdä jotakin muuta välillä, sen tiesin. Lähdin siis hakemaan postipakettiani.
Saatuani paketin postista, ehdin kävellä noin puoleen väliin kotimatkaa, kun huomasin paketissa Air Mail- ja Canada-tarroja. Ajatella, olin saanut paketin Kanadasta asti! Mieli piristyi ja aloin aavistaa, kuka minun parinani on ollut tämän kierroksen ajan. Ja oikeaan osuinkin: nami-hiiri on ilahduttanut minua suunnattomasti lähettämällä paketteja ihan Sveitsistä ja Kanadasta asti! Avatessani pakettia ja nostellessani loppumattomalta tuntuvasta paketista yksitellen pieniä aarteita, mielessäni huusin rakkaudentunnustuksia ihanalle parilleni! <3 Taisin totisesti saada koko kierroksen parhaan parin. Lokakuun paketti oli uskomattoman runsas ja täynnä kaikkea tarpeellista ja hauskaa! Paketti sisälsi:

-60 sekunnin käsihoidon - tämän säästän talven pakkasille, sillä käteni rohtuvat joka talvi lähes vereslihalle asti. Tämä tuli siis todella tarpeeseen.
-Vaahtera(siirappi?)kaakaota -NAAAAAM. Taas nami-hiiri luki ajatukseni: olin juuri aikeissa ostaa kaakaota, mutten oikein ole osannut päättää millaista haluaisin. Nyt tiedän haluavani vaahterakaakaota. nam.
-Vaahterasiirappia - tuplanam. Ei kai kaipaa selityksiä?
-Kokonaisia kardemummansiemeniä (kai ne on siemeniä). En edes ole ajatellut kardemumma-mausteen tulevan tällaisista siemenistä!
-Superhienon harjan!
-Piparkakkumuotin, jonka juuri kuvaa katsoessani tajusin esittävän haamua (menee myös vaahteranlehdestä jos katsoo 90-astetta pää vinossa). Tähän onkin varmaan helppo harjotella pikeerikuorrutusta.
-Kaksi halloweenin väristä mininuolijaa. Nää näyttää käteviltä!
-Suklaamustikoita, joista osan jo söin. Oli hyviä. 0:)
-Pullasudin - kämppikseni pilasi vanhan pullasutini. Tämä saa siis jäädä Helsingin kämpälle, mutta piilotan sen omaan salaiseen kätkööni!
-Hauskoja halloween-servettejä
-Pehmoiset bambu-pyyhkeet, joita ei varmaan pitkään aikaan raaski käyttää.
-Kuorimaveitsen ja suikaleveitsen. Onpa hauskat!
-Kuivattuja hedelmiä, papaijaa luulisin. Eivät ehtineet kuvaan... ;)
+ Lisäksi sain kurpitsapiirasreseptiehdotelmia, joista ainakin yhtä kokeilen varmasti!

Kiitos tuhannesti sinulle nami-hiiri! Olet ihana! <3

Näin on kierros 24 käyty loppuun. Kokemukseni ensimmäisestä kierroksesta oli mahtava. Kiitos myös kierroksen emolle! Seuraavaa kierrosta odotellessa... :)

12 kommenttia:

 1. Upean runsast paketti! Emollekin mieluisaa kuultavaa, että parin jako ollut mieluisa ja onnistunut :) Hyvää loppuvuotta ja "tavataan" " :D

  t. SLY24 emo

  VastaaPoista
 2. Siis WAU!!!! Tosi upea paketti!!!!

  VastaaPoista
 3. Siis WAU!!!! Tosi upea paketti!!!!

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkiaan on upea paketti! :)

  VastaaPoista
 5. Upean paketin ja runsaan oletkin saanut =)

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, että paketti saapui ehjänä ja reipasta vauhtia iloksesi!
  Kierroksilla ei 'parasta paria' ole laisinkaan, sillä kaikki ringissä tekevät parhaansa ilahduttaakseen omaa pariaan kysely opasteenaan. Toisinaan piristystä tuo se ettei kaikki olekaan lempivärin väristä U. Joskus taas paketit ovat selvästikin lähettäjänsä näköisiä !
  Kaikkea hauskaa ja maukasta Böö -kuuhun!

  P.S. Yksikään Sokerihuurteen paketti ei saapunut hänelle sveitsiläisin leimoin, vaan uuspostitus tapahtui ulkopuolisen ihanan avustajani toimesta U ! Leipomisen iloa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikki varmasti tekevät parhaansa lähettääkseen mieluisen paketin parilleen. Ehkä parempi ilmaisu olisi ollut, että luit tosi hyvin kyselylomakkeen vastaukseni ja näit vaivaa toteuttaaksesi joka kuukauden yllätyksen. Kiitos! Hauskaa loppukuuta sinullekin!

   Poista
 7. Ihanan paketin olet saanut! =)

  VastaaPoista
 8. Ihanan värikkään paketin sait. :)

  Olen saanut tietosi ja pakettien suunnittelu on jo hyvinkin käynnissä. :) Ensimmäinen paketti on jo valmiiksi asti mietitty, pientä hiomista vielä vaatii. :) Ja postipoika (tai täti) tuo jotain mukavaa jo ennen varsinaista pakettia... ;)

  -SLY25-kierroksen parisi

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa uudelle SLY kierrokselle :)

  t. SLY25 emo

  VastaaPoista
 10. WOU mikä paketti! :)
  Blogistani löytyisi haaste sulle. :)

  VastaaPoista