keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Sly 25 - joulukuu


Joulukuun paketti, kuten marraskuunkin, oli jälleen todella mahtava kaikessa runsaudessaan! Sisällössä oli paljon sellaista, mitä käytän paljon tai mistä erityisen paljon pidän, joten paketti todella ilahdutti. :) Paketissa oli:
-kynttilä
-ananaspaloja - näitä menee aina
-maissitärkkelystä
-tortillasipsejä
- tuttifrutti crushia - hauska uusi tuttavuus :p
-valkopippuria
-taco spice mix - tätä oon aikasemminkin käyttänyt tex-mex-salaattiin, toimii!
-piparkakkumaustetta - varmasti tulee tarpeeseen joulun alla
-hyytelösokeria
-glögiä - täällä löytyy kaksi glögin suurkuluttajaa!
-pizzamaustetta - tätä menee tosi paljon vähän kaikkeen ruuanlaittoon.
-vanhoja autoja - nomnom
-reseptit glögi-piparkakkupiiraisiin, illanistujaiseen (suolainen piiras), tuttifrutti-ananaskakkuun, tex mex-salaattiin ja limejuustokakkuun.

Kiitos oikein paljon parilleni tosi hienosta paketista! :) Vaikka paketin sisältö on tarkoitettu uuden vuoden herkkujen raaka-aineiksi, osa saattaa kadota parempiin suihin ennen vuoden vaihdetta... Testaukseen menee kuitenkin varmasti osa resepteistä, tuttifrutti-ananaskakkukin on niin hauskan kuuloinen, että on varmaan pakko testata! Viime kuun reseptejä en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta aikeissa on kyllä tehdä pieniä lahjoja niiden avulla lähempänä joulua.


14 kommenttia:

 1. Ihanan runsas paketti ja ohjeet kuulostavat mielenkiintoisilta =)

  VastaaPoista
 2. Olipas upea paketti! Tuttufrutti-ananaskakku kuulostaa kyllä makealta. Yksi pelkkä ananaskakku ohje löytyy muttei tämmöistä... :)

  t. SLY25 emo

  VastaaPoista
 3. Mahtavan runsaan teemapaketin oletkin saanut - siitä on moneksi!

  VastaaPoista
 4. Muakvaa että paketti oli mieluinen ja tarpeellisiakin juttuja olin onnistunut mukaan laittamaan. :) Ensi kuun paketti on jo mietittynä ja reseptit kirjoitettuna. :) Kunhan saan tässä pikkuhiljaa vielä osteltua kaiken odottamaan "lupaa" laittaa postiin.... :) Ensi kuussa saattaa tullakin kaksikin pakettia.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mieleinen, kiitos vielä! :) Näiden juttujen avulla jaksaakin hyvin odottaa ensi kuuhun.

   Poista
  2. Onko muuten jokin suklaa ehdottomasti ylitse muiden...? :) Kyselen tuota ensi kuun toista pakettia silmällä pitäen, se kun on ekstramuistamine ja niissä sai olla suklaata... :)

   Poista
  3. Hih :) Kaikki suklaa on herkkua, mutta kyllä ihan parasta on Kinder bueno...tai Geisha. :P

   Poista
 5. Ruokapaketti :-) kerrassaan mahtava. Onko tutti frutti crush sekahedelmän makuista karkkirouhetta? Ilmeisesti anaaskakku on hyytelökakku, kiva nähdä miltä se näyttää ja resepti varmaan tulee tänne myös. Tacosalataatti näyttää olevan nyt in, pitänee tehdä uudeksi vuodeksi. Mukavaa loppu vuotta ja Hyvää Joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuttifrutti crush on tuoteselosteen mukaan hedelmän makuista karkkirouhetta :) Ananaskakku on kahvikakku, resepti on alunperin Open cafélta: http://openkahvila.blogspot.fi/2012/07/tuttifrutti-ananaskakku.html

   Poista
 6. Onpa kivan näköinen paketti. Noista saa loihdittua, vaikka mitä hyvää. =)

  VastaaPoista
 7. Aivan valtavasti tavaraa on Sinun pakettisi kätkenyt sisäänsä...nam...

  VastaaPoista
 8. Oli tosiaan todella runsas paketti, näistä saa tehtyä vaikka vielä mitä! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan monipuolinen paketti! Tacosalaatti on meillä muutenkin suosittu mutta uudeksivuodeksi sitä ei ole koskaan tehty. Jospa tänä vuonna kun niin monessa paketisaa sen ohje on ollut :)

  VastaaPoista
 10. Tosi hieno ja runsas paketti!!!!

  VastaaPoista