perjantai 11. maaliskuuta 2016

SLY 34 - Maaliskuun pakettiJuuri eilen illalla toivoin, että pakettini saapuisi tänään perjantaina, ettei tarvitsisi elää jännityksessä vielä viikonlopun yli. Siinä sitten piiiiitkällä (mutta ihan mielenkiintoisella) luennolla istuessani posti lähetti saapumisilmoituksen puhelimeeni. Jes!

Koko paketin sisältö tulee aivan varmasti käyttöön. Rakastan erilaisia siemeniä, ja lisäilen niitä yleensä sinne tänne: salaatteihin, smoothieihin ja puuroihin. Vaan nyt olikin siemenvarasto päässyt kokonaan loppumaan, joten ajoitus oli täydellinen! Lisäksi paketissa oli suolapähkinöitä, tipu-karkkeja, valkosuklaahippuja ja chilijauhetta. Jäin jo koukkuun tipu-konvehteihin, joten niitä ei taidakaan olla enää pääsiäisenä jäljellä... Paketissa oli myös paljon kivoja teeman (ulkoiluruuat ja pääsiäinen) mukaisia reseptejä: chili-chocolate, suolapähkinä-blondiet, punajuuripatongit ja näkkileipätikut. Näkkileipätikkuja ja chilikaakaota on pakko testata, ja luultavasti testaan nuo kaksi muutakin vähintäänkin joskus myöhemmin. En ehtinyt leipoa ystävänpäiväleivoksia ystävänpäiväksi, mutta rakas salainen ystäväni, helmikuun pakettisi sisältö on ollut ahkerassa käytössä muuten: karkit on syöty ja vadelmahillolla höystetään aamupuuroa  niinä aamuina, kun tarvitaan jotain vähän parempaa. Sydänpasta on vielä keittämättä, mutta sitäkin kokeilen joku päivä.

Kiitos ystäväni, tämä paketti oli täydellinen!

3 kommenttia:

 1. Ihana paketti monine herkku aineineen =)

  VastaaPoista
 2. Hauskan 'tipuruoka' -paketin olet saanut! Siemeniä on hauska käyttää, juuri mainitsemalla tavalla "ripotella sinne tänne".
  Terkuin n-h

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin sait ja siemenet ovat vain niin hyviä. Kurpitsansiemenet paahdettuna erityisesti oma suosikkini.

  VastaaPoista