lauantai 4. elokuuta 2012

Ohjeilla vai ilman?

Koska parhaat ideat syntyvät kesken leivonnan, eikä suinkaan suunnitteluvaiheessa, muistiinpanot ainesuhteista ja työvaiheista jäävät usein (aina) tekemättä.  Olen kuitenkin miettinyt myös ohjeiden lisäämistä postausten yhteyteen. Mitä mieltä te, arvoisat lukijani, olette? Kaipaatteko reseptejä ja teko-ohjeita, vai katseletteko mielummin vain kuvia? Toivon juuri Sinun jättävän kommentin, olet sitten vahingossa googlen kautta eksynyt ohikulkija, tai vakkarilukijani. Kiitos jos uhraat ajastasi hetken! :)

3 kommenttia:

 1. Musta ainakin ois ihan kiva jos olis ohjeet niin ei tarvis erikseen sitte kysyä jos vaikka tahtoiski tehdä näistä jotain :---))

  VastaaPoista
 2. Ohjeet on mun mielestä aina hyvä olla, tulee pieni turhautuminen kun ensin luulee löytäneensä jonkin kivan uuden kokeilun, mutta ohje pitääkin sitten hakea jostakin muualta, helposti silloin tulee lopputuloksestakin jotain ihan muuta kuin aluksi piti.
  Ohjeet lisäisi myös tämän sun blogin kiinnostavuutta, ettei jää ihan kuvakirjatasolle :)

  VastaaPoista
 3. Samankaltaisia kommentteja olen saanut muualtakin, joten kuten ehkä jo huomasittekin, olen alkanut kirjoittaa ohjeen aina uuden postauksen yhteyteen! :)

  VastaaPoista