sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Appelsiinisuklaakakku





























Tällaista kakkua tällä kertaa. :)
Suklaakakkupohjan välissä suklaakermaa appelsiinituorejuustolla ja päällä ganache, suklaalastuja, appelsiinilohkoja ja suklaaspritsaukset. Pohja-, täyte- ja ganacheohjeet bongattu kakkumonsterin blogista.

8 kommenttia:

  1. Täällähän tämä kakku. =P Ihanannäköinen! =) Vastasin sinun kommenttiisi blogissani. ;) Muistithan kääriä kakun kelmuun ennen kuin laitoit sen jääkaappiin? Näin se pysyy mehevämpänä. ;) Kostuttamalla saa tietty vielä lisää mehevyyttä kakkuun. Ja joskus vain täydellisen kakkureseptin löytäminen vie aikaa. =) Itse olen ihastunut tähän. =D Ja tykkään myös hirmuisesti tuosta fazerina täytteestä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käärinyt kelmuun! Olis voinut auttaa. Kostutin pohjaa kyllä tosi reilusti maidolla ennen täyttämistä ja vähän se auttokin. Oli tää tosi hyvää, oon vaan liian vaativa :D

      Poista
  2. Herkullisen näköistä! Muutenkin sinulla on tosi herkullisen näköisiä reseptejä. Linkitän sinut. Tervetuloa vierailemaan myös minun blogiini. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja tosi kiva kun linkitit. Vierailin blogissasi, sielläkin oli ihania reseptejä! Jätin kommentinkin. :)

      Poista
  3. Moi!
    Täällähän on vaiks mitä kaikkee uutta ja herkullista! :) pitää neuvotella ehkä parista tilaustuotteesta!

    VastaaPoista