lauantai 17. elokuuta 2013

Salainen leivontaystävä - Sly 24 elokuu

Kamerani ja pilvinen kuvaussää ei päästänyt näitä ihanuuksia oikeuksiinsa.
Minullapa onkin salainen leivontaystävä!

Olen seurannut tätä loistavasta ideasta alkunsa saanutta Sly-rinkiä jo ainakin vuoden ajan, ja joka kerta missannut seuraavan ringin aloituksen. Paitsi tällä kertaa. Ideana on siis rinkiin ilmoittautuneiden jakaminen pareiksi niin, että jokaisella on oma muistettava sekä oma salainen muistaja. Yksi rinki jatkuu kolmen kuukauden ajan. Joka kuukausi lähetetään n. kahdeksan euron arvoinen leivonta-aiheinen ja kunkin kuun teemaan sopiva paketti omalle muistettavalleen. Tässä kuussa teemana on elonkorjuu.

Torstaina tultuani iltatöistä huomasin keittiön pöydällä saapumisilmoituksen postista! Jee! Perniön Siwa postipisteineen aukaisi ovensa seuraavan kerran vasta eilisaamuna. Hain siis paketin eilen ennen töiden alkua. Illalla töiden päätyttyä olin niin väsynyt, että postaus sai odottaa tähän päivään. :) Nyt asiaan. Olin niin innoissani ihka-ensimmäisestä Sly-paketistani, etten malttanut jättää paketin avaamista iltaan ja siihen kunnes pääsisin kotiin, vaan paketti oli pakko avata autossa Siwan parkkipaikalla (meinasin myöhästyä töistä...). Ja paketti oli ihana! Slyni oli onnistunut kokoamaan juuri minun näköiseni paketin. <3 :) Paketti sisälsi:
-Pursotuspusseja (Vanhat kertakäyttöiset olivatkin päässeet loppumaan. Käytän mielummin kertakäyttöisiä kuin kestoversioita, koska ne ovat niin helppoja! Muutenhan pyrinkin välttämään kaikkea kertakäyttömuovijuttuja)
-Omenaleikkurin (Meinasin muuten ostaa samanlaisen omalle muistettavalleni! :D Se ei ehkä kuitenkaan olisi ollut yhtä paljon hänen tyylisensä kuin minun. Tämä on todella hauskan näköinen ja pääsee kokeiluun aivan varmasti piakkoin)
-Kahdet erilaiset muffinivuuat (Niitä ei voi olla koskaan liikaa! Pitää pitää muffinitalkoot, että pääsee käyttämään kaikkia ihania.)
-Kauniita servettejä (Mietin näyttävätkö ne enemmän kesäisiltä vai syksyisiltä. Päädyin siihen, että ne näyttävät elokuisilta.)
-Herkullisia reseptejä joista toista aijon kokeilla heti sopivan tilaisuuden tullen.
-Kirje Slyltäni. Osaat varmasti olla ilonani (eikun miten päin se menikään) koko Sly-ringin ajan, olen siitä täysin vakuuttunut!
Lisäksi Slyni oli ottanut huomioon lempivärini vaaleanpunaisen ja vihreän. Tietoni ja toiveeni on luettu tarkasti!
Kiitos paljon tästä suloisesta paketista! :)
10 kommenttia:

 1. Hieno paketti! Tuo omenaleikkuri on kyllä kätevä :)

  t. SLY24 emo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se näyttää niin kätevältä ja hauskalta, pakko kokeilla pian. :)

   Poista
 2. Olipa kivaa, jos pystyin yllättämään sinut 'näköiselläsi' paketilla.
  Hieman turhan pieneksi jäi tämä ensimmäinen, se on aina vaikein,
  mutta kierros onneksi jatkuu.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen teit! Oon ihan innoissani tosta. :) Ja hei, laatu korvaa määrän!

   Poista
 3. Hieno paketti =) ja ihana tuo omenaleikkuri =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mustakin! Juu toi omenaleikkuri on niin söpö :D

   Poista
 4. Hienoa, että ehdit tälle kierrokselle mukaan! Kivan paketinkin olet saanut ja totta, omenaleikkuri on varmasti kätevä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana värimaailma paketin tuotteissa. omenaleikkuri on kyllä tosi hauska, hieman retro...

  VastaaPoista