maanantai 9. joulukuuta 2013

Breast-wishes-cake


Tissikakkua miespuolisen kaverin 20-vuotissynttäreille! Tie miespainotteisen juhlaväen sydämiin käy... No tietysti kakun kautta!

Tarvitset:
2 kpl n. 6 dl kokoista pyöreää kulhoa
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

2 dl vispikermaa
1,5 dl pakastemansikoita
200 g raparperi-mansikkarahkaa
4½ liivatelehteä

50 g voita
1 dl tomusokeria
1 tl sitruunamehua
hyppysellinen vaniljasokeria

200 g ihonväristä sokerimassaa
200 g mustaa sokerimassaa

1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Vuoraa kulhot kelmulla.
2. Vatkaa munat ja sokeri ja lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista uunissa pellillä n. 7 minuuttia.
3. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Valmista pohjan jäähtyessä täyte vispaamalla kerma vaahdoksi ja sekoittamalla siihen rahka. Valuta pakstemansikat ja sekoita täytteeseen. Kiehauta mansikoista irronnut mehu ja liuota liivatelehdet siihen. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteeseen samalla huolellisesti sekoittaen.
4. Vuoraa kulhot jäähtyneillä kakkupohjilla ja lisää niihin täytettä puoleen väliin asti. Leikkaa jäljelle jääneestä kakkupohjasta pyöreät palat kakun puoleen väliin ja laita loppu täyte kulhoihin. Leikkaa vielä yhdet pohjapalat kulhojen pinnalle kakun pohjaksi. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia.
5. Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri, sitruunamehu ja vaniljasokeri. Sivele voikreemi kipattujen kakkujen pintaan. Koristele sokerimassalla.

2 kommenttia: